Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Vrijwaring

HFL Consultants N.V. biedt u deze informatie slechts op deze website aan om u globaal te informeren over onze dienstverlening en onze kennis. De informatie op deze website is dan ook alleen bedoeld voor de oriëntatie van de lezer. Met nadruk wijst HFL Consultants N.V. u erop dat de informatie niet bedoeld is om u voor uw specifieke situatie te adviseren op welke gebied dan ook. HFL Consultants N.V. raadt u daarom aan om, nadat u zich heeft georiënteerd, uw situatie of wensen voor te leggen aan een professionele dienstverlener.

Het staat de lezer vrij al dan niet gebruik te maken van de informatie op deze site, voorzover de auteursrechten niet worden geschonden en de informatie niet vercommercialiseerd wordt. Het gebruik van de informatie geschiedt geheel voor eigen risico van de gebruiker.

Ondanks het feit dat HFL Consultants N.V. getracht heeft om zo juist, actueel en volledig mogelijke informatie te verschaffen op de aangegeven onderwerpen, wijst zij elke aansprakelijkheid bij voorbaat af.

U bevindt zich hier: Home Vrijwaring